Lokale productie

Unieke en handgemaakte kleding

inspirerende én eerlijke kleding

De hipste babykleding webshop

Ben jij op zoek naar hippe en unieke zelfgemaakte babykleding die je eenvoudig en snel kunt kopen in een webshop? In de webshop van Noddles ontdek je een ruim assortiment aan zelfgemaakte hippe babykleding met unieke prints die je kunt kopen. Onze visie is dat jouw kind zo lang mogelijk kind kan zijn, met het complete kleurenpalet tot zijn of haar beschikking. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jouw kindje heerlijk vrij kan bewegen. Dat is dan ook wat je terugziet in onze collecties; unieke printjes in diverse kleuren en heerlijke comfortabele outfits. Qua service gaan wij uit van hetgeen dat wij graag zouden willen ontvangen als we online shoppen. Voor ons zijn dat onder andere: persoonlijk contact, passie voor het product, open en eerlijke communicatie, tips en informatie, top service en snelle levering. Wij zijn dus de ideale webshop om hippe babykleding te kopen!

Een greep uit ons assortiment

Hoe zit het met de fit van de babykleding in onze webshop?

Bij al onze zelfgemaakte babykleding werken wij met een dubbele maatvoering, zoals maat 50/56. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor onze babybroekjes. De lengte van onze babybroekjes is gebaseerd op de grootste maat, in dit geval maat 56. Heeft jouw kindje nog maat 50, dan is de fit van het babybroekje wat ruimer dan wanneer het al maat 56 heeft. Zo draagt jouw baby extra lang de zelfgemaakte unieke en hippe babykleding uit onze webshop en hoef je minder vaak nieuwe kleertjes te kopen, wat ook nog eens duurzaam is! Wil je nog meer weten over de fit van de unieke zelfgemaakte babykleding die je in onze webshop kunt kopen? Dan verwijzen we je graag naar onze tips! Daarnaast vermelden wij veelal ook bij de kleertjes zelf wat je kan verwachten van de fit.

Bekijk onze volledige collectie unieke zelfgemaakte babykleding
Bekijk ons assortiment

Leuke print gevonden? Ontdek de complete collectie

Ben jij net zo fan als wij van een leuke print? Dan hebben we goed nieuws! Wij gebruiken de unieke prints van de zelfgemaakte babykleding die je kunt kopen in onze webshop namelijk voor verschillende hippe producten. Heb jij een product in een te gekke print gevonden? Bekijk dan ook eens de andere producten met die print. Je zoekt op onze webshop gemakkelijk via de zoekfunctie op de collectienaam en vindt dan alle zelfgemaakte babyspullen en babykleding in die hippe en unieke print die je kunt kopen. Thuis wil je natuurlijk een waar paleisje creëren voor jouw kleine, daarom hebben wij naast duurzame babykleding ook diverse babyartikelen die niet mogen ontbreken.

Bestel al jouw favoriete producten

Wil jij graag de hippe en unieke zelfgemaakte babykleding in onze webshop kopen? Bestel dan voor 14.00 uur, dan verzenden we de bestelling gegarandeerd dezelfde dag nog. Meld je ook zeker aan voor onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn van onze nieuwe collecties, kortingscodes en meer! Heb je vragen of kom je er even niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op!