Nieuw in de shop!

Laat mij alle producten zien..!

Unique and handmade kids accessories & clothing, for your tiny little loved ones.” – Noddles is a registered trademark.

Nieuw in de shop!

Alle producten die nieuw in de shop staan vind je hier. Dus wil jij er als eerste bij zijn dan kun je hier je hart ophalen. 🙂

Lokaal geproduceerd

Wij maken al onze producten, met veel liefde en aandacht, gewoon zelf in ons atelier in Amsterdam-West. Door de productie in eigen atelier  te houden, kunnen we snel schakelen en houden we zelf zicht op de kwaliteitscontrole en arbeidsomstandigheden van ons en onze werknemers.

Voor de inkoop van onze BASICS collection bestaande uit rompers en shirts, hebben wij gekozen voor producten met een GOTS® organic en/of SA8000® Standard keurmerk.
Een eerlijk Fair Fashion product voor jouw kleintje!

Wil je een kijkje nemen in ons atelier en zien hoe wij de productie uitvoeren? Bekijk hier onze video over hoe wij onze harembroekjes maken.

Verzin en win naam-actie

Wist je dat we voor nieuwe printjes meestal een naam-actie organiseren? En dat jij dat product kan winnen? Dus doe ook mee aan onze ‘Help we zoeken een naam’-actie via Facebook.
Meld je ook aan voor onze besloten Facebookgroep #sharethelove4noddles zodat ook jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe producten en acties.