Noddles kortingscodes & actievoorwaarden

Ben je ook zo gek op die hippe en vrolijke Noddles items en zoek je Noddles kortingscodes? We hebben regelmatig leuke acties op onze social media kanalen, waarbij je iets kunt winnen of een kortingscode krijgt. De actievoorwaarden vind je hieronder. Sommige acties gelden alleen voor online aankopen. Als er een actie met kortingscode (actiecode) geldig is, kun je deze invoeren tijdens het bestelproces.

Wil je automatisch op de hoogte worden gehouden van de laatste nieuwtjes, de actuele folder, acties en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

HELP! Naam gezocht!

Regelmatig vindt de actie ‘HELP! Naam gezocht!’ plaats op Facebook en/of andere social media kanalen. Jij kan het product winnen door een leuke en originele naam te posten onder de initiële Noddles post.
De einddatum/tijd staat altijd vermeld in het bericht.

De actievoorwaarden op een rij:

 • Noddles verloot eenmalig het desbetreffende product in maat naar keuze (uit de op dat moment beschikbare maten) onder de inzenders van de gekozen naam.
 • Noddles kiest een naam en zoekt hierop de naam in de gewenste spelling. Er wordt geen rekening gehouden met diverse spelling variaties.
 • Als je reageert met meerdere namen of tekst dan rolt Facebook je bericht op, d.m.v. ‘meer weergeven’. Hierdoor wordt dit deel van jouw inzending NIET meegenomen. TIP: zet jouw idee voor een originele naam als eerste in je reactie.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Noddles behoudt zich het recht voor om de voorwaarden op elk moment aan te passen.

Free Gift

Wanneer je shopt voor 75,- euro of meer, ontvang je een cadeautje naar keuze. Wanneer je voor 125,- euro of meer shopt kan je kiezen uit waardevollere producten.

Hoe werkt het? Simpel!

1. Shop minimaal voor 75,- euro in de online Noddles Webshop.
2. Ga naar je winkelwagen.
3. kies een cadeautje en ga naar afrekenen.
4. Shop je voor meer dan 125,- euro dan kun je uit waardevollere producten kiezen!

Voorwaarden:

 • Minimale besteding van 75,- euro (of 125,- euro) in de online webshop www.noddles.nl.
 • Er wordt een wisselend assortiment aan gratis producten aangeboden. Wil je weten uit welke producten je kan kiezen:
  – Shop je voor meer dan 75,- euro
  – Of meer dan 125,- euro
 • Zolang de voorraad strekt. Indien een product niet beschikbaar is, dan zal Noddles een vervangend gelijkwaardig product kiezen.
 • Check goed of je gratis cadeautje op je bevestigings-email is vermeld! Zo niet, neem dan z.s.m. contact met ons op. Noddles stuurt geen gratis items na.
 • Gratis items kunnen niet worden geruild.
 • Bij het retourneren van bestellingen, waarbij een gratis product is verstrekt op basis van een minimale besteding, dient ook het gratis item geretourneerd te worden.
 • Noddles behoudt zich het recht voor om de voorwaarden/looptijd op elk moment aan te passen.
 • Niet geldig met terugwerkende kracht.

#DAGDEAL

Af en toe hebben we een #DAGDEAL, dit kan een gratis item zijn die je bij je bestelling krijgt of bijvoorbeeld korting op een product.

Actievoorwaarden:
– zolang de voorraad strekt
– De #DAGDEAL duurt één dag, tenzij anders vermeld
– Geen restitutie met terugwerkende kracht
– Noddles behoudt zich het recht voor om de voorwaarden/looptijd op elk moment aan te passen

Wil je op de hoogte blijven van onze #DAGDEALS?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, hou onze Social Media in de gaten of onze webshop.
Ben je een echte fan en wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van acties en nieuwe producten? Wordt dan lid van onze besloten Facebookgroep #sharethelove4noddles en deel ook jouw leukste Noddles foto’s!