Over Noddles

Mijn naam is Nienke en ik ben de eigenaresse van Noddles en moeder van Tobias en Stella. Samen met mijn enthousiaste team run ik dit te gekke bedrijf sinds 1 maart 2014. Wil je meer weten over Noddles? Lees dan verder:

Over Noddles
Stella, Nienke & Tobias

Hoe het begon…

In 2013 werd ik zwanger van Tobias die in datzelfde jaar werd geboren.

Voor Tobias konden we nauwelijks vrolijke en verrassende kleding vinden. Zodoende begon Nienke, met enorme passie voor het vak, zelf met het maken van kleding voor de kleine man op komst.

Visie

Ik vind het belangrijk dat een kind zo lang mogelijk kind kan zijn, met het gehele palet aan kleuren tot zijn of haar beschikking. Een kind moet zich daarnaast vooral lekker vrij kunnen bewegen. Spelen in vrolijke, verrassende en eerlijke kleding die tot de verbeelding spreekt.

Wat kun je van Noddles verwachten?

Mijn missie is om anderen te inspireren om kinderen zich vrij te laten voelen. Ik wil graag de stereotyperingen rondom het gender-thema doorbreken en daarmee inspirerende én eerlijke kleding maken voor zowel jongens als meisjes.

In de Noddles collectie vind je daarom enkel producten die wij zelf ook kiezen voor onze kleintjes. De handgemaakte kinderkleding en accessoires zijn comfortabel, lekker eigenwijs en hebben vrolijk, kleurrijke of stoere prints. Van hoge kwaliteit wikkeldoeken voor pasgeboren baby’s tot en met super toffe broekjes en tops voor kleintjes van 0 tot en met 4 jaar.

Pasvorm, comfort en gebruiksgemak zijn heel belangrijk en daarom gebruiken we zo veel mogelijk natuurlijke materialen van een hoge kwaliteit. Bij Noddles produceren we onze producten met veel liefde en aandacht in eigen atelier in Amsterdam. Een eerlijk Fair Fashion product voor jouw kleintje!

Hoe doen we dat?

Door de productie in eigen atelier in Amsterdam te houden, kunnen we snel schakelen en houden we zelf zicht op de kwaliteitscontrole. Van materiaal-inkoop en productie tot productfotografie, social media en de verzending van bestellingen naar onze klanten, alles wordt door mij en mijn team verzorgd.

Wij gaan uit van wat wij graag zouden willen als we online shoppen. Voor ons zijn dat onder andere: persoonlijk contact, passie voor het product, open en eerlijke communicatie, tips en informatie, top service en snelle levering.

Geniet van het beste voor jouw kleine net als wij!

Lieve groet,

Nienke
Team Noddles

Wij zijn ook te vinden op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws!

PS Zoek je een leuke stageplek? Wij zijn een erkend leerbedrijf voor Mode & Kleding niveau 2/3/4 en Marketing & Communicatie niveau 4. We ontvangen graag je CV en motivatiebrief via email!