Winactie – schrijf een product review en win 35,- euro shop tegoed!

Product reviewWinactie: schrijf een product review

Ben jij fan van Noddles producten? Heb je een Noddles product gekregen of zelf gekocht? Of was je toch al van plan iets tofs bij ons in de shop te bestellen? Dan maak je de komende week kans op 35,- euro shop tegoed inclusief gratis verzending! (binnen NL)
Het enige dat je hoeft te doen, is een product review te schrijven bij een product dat jij hebt (of hebt gegeven) en dat op dit moment in de webshop te bestellen is.

Hoe doe je mee?

Je schrijft een product review en geeft een beoordeling bij een Noddles product dat je op dit moment in bezit hebt / cadeau hebt gegeven.
Dat doe je door naar het product te gaan en onderaan te kiezen voor het tabblad ‘Reviews’.

Als het product reeds is uitverkocht dan is een review schrijven helaas niet meer mogelijk. Mocht je een review hebben geschreven bij een product dat tijdens deze periode uitverkocht raakt, dan telt je review wel gewoon mee.

Doe mee en schrijf direct een review over onze:
Wikkeldoeken
Knuffeldekens
Broekjes en rokjes
Sjaaltjes & Bandana’s

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan gerust weten.
Alvast bedankt voor jullie reviews, we kijken ernaar uit!

Karin & Nienke

Kleine lettertjes
– Noddles verloot onder alle gepubliceerde reviews/beoordelingen die zijn geplaatst, een kortingscode ter waarde van 35,- euro shop tegoed.
– De kortingscode dient in 1 bestelling volledig te worden besteed in onze webshop www.noddles.nl. Is het bestelbedrag hoger dan de waarde van de kortingscode, dan kan totaal boven de 35,- euro worden voldaan middels de betaalmogelijkheden in de webshop.
– Alle gepubliceerde reviews geplaatst tussen woensdag 13 september 2017 0:00 uur en dinsdag 19 september 2017 23.59 uur tellen mee.
– De winnaar wordt in de loop van woensdag 20 september bekend gemaakt.
– Noddles behoudt zich het recht voor om reviews niet te publiceren/te verwijderen. Bijvoorbeeld in het geval van ongepast taalgebruik of elke andere reden die daar aanleiding toe mocht geven.
– Noddles kan de winnaar vragen om een foto van het product als bewijs dat het product inderdaad in bezit is. (Niet van toepassing op deelnemers die producten via de webshop hebben gekocht).

Tagged

One thought on “Winactie – schrijf een product review en win 35,- euro shop tegoed!

  1. Ruda Bos Steen

    Ik heb meerdere broekjes, de gestreepte onder andere die als foto staat aangegeven.
    Mijn zoontje kan heerlijk vrij bewegen, begint nu ook al een paar stapjes los te lopen en dan is het belangrijk dat hij niet tegengewerkt wordt door strakke stof.
    Ook past oma veel op en met haar reumatische handen zijn de broekjes van Noddles echt ideaal om aan te trekken!!

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − twaalf =